Vés al contingut
Switch Language

amor@.tres

Portada del llibre "amor@.tres"

Autor

ISBN

Idioma

Català

Comprar a amazon:

Comprar a Google Play Libros:

amor@.tres és el títol d’aquest nou llibre que no vol deixar indiferent a ningú. Un poemari que camina a través de l’amor, de la intimitat i d’una realitat observada des d’un prisma realista dur, o d’un surrealisme ingenu. Tres temes, tres formes d’escriure, tres maneres de fer brollar l’art de la poesia des d’uns estadis molt diferents per demostrar que la creació i la innovació a la ment, al cor i a les mans del poeta, té camins insospitats.

amor@.tres és la mare que acull a tres fills literaris; el primer porta per nom: «amor@»; el segon: «moments»; i el tercer: «sense filtre».

Ressenyes

«De petit jo també deia que volia ser escriptor quan fos gran, va ser un somni del qual mai me’n vaig voler desprendre. No desitjava ser cap altra cosa, per molt que em parlessin de tants altres oficis. I és que qui vol ser bomber o astronauta, podent ser artista? Encara no sabia ni llegir ni escriure, però recordo que agafava un bolígraf i una llibreta i, estirat al llit, passava hores recitant en veu alta un relat que m’inventava, mentre feia gargots damunt del paper pensant que eren lletres. Un cop me’n cansava, intentava llegir-ho, però no me’n sortia. Corria aleshores a veure la meva mare i li demanava que em digués què hi posava, però ella tampoc ho entenia. Un escriptor no és res si no és capaç d’expressar-se, de plasmar sobre el suport del paper la seva obra, la seva petjada. Ens mou la voluntat de ser recordats i de compartir la nostra passió amb els altres. Això és el que ha fet la Carme tota la seva vida, per aquesta raó admiro la seva empenta i espero de tot cor poder arribar jo també, a la seva edat, a mantenir viu l’infant que tenim a dins, aquell que a crits ens recorda que el que ens mou és la voluntat de ser artistes»

Joan Aldavert, Escriptor