Vés al contingut
Switch Language

El poble dels bojos

Portada del llibre "El poble dels bojos"

Autor

ISBN

978-84-948663-1-9

Idioma

Català

Comprar a amazon:

Comprar a Google Play Libros:

El poble dels bojos ha estat el llibre més venut del context santboià i el que, probablement, millor representa l’essència d’aquesta localitat. Per això, des de l’editorial Alda Talent, hem volgut tornar-lo a publicar com a commemoració als deu anys que han passat des que va sortir a la llum per primer cop. Una nova edició que consta de contes inèdits que l’Amadeu Alemany ha volgut afegir, així com també d’il·lustracions originals de la Laia Gimeno.

L’autor, amb El poble dels bojos, ens convida a conèixer Sant Boi amb uns altres ulls, des d’una mirada plena d’imaginació i d’ironia, que pretén en tot moment despertar les ganes del lector de riure absolutament de tot, començant per nosaltres mateixos.

 

«La ploma de l’Amadeu Alemany ens fa experimentar i conèixer les aventures secretes de la nostra vila hospitalària. Què hi ha de veritat? Què hi ha de fantasia? Crec que l’autor no ens ho dirà mai. És el lector qui ho ha d’esbrinar.»

«L’autor m’ha sorprès gratament amb els registres que ha sabut donar en cada una de les seves històries. Cada relat que conta té un temps, un plantejament, una ressonància adequada i el resultat és una melodia amb un ritme perfecte.»

Carme Raichs, poetessa