Vés al contingut
Switch Language

Entrevista a en Joan Aldavert a la Televisió de Badalona, al programa TRES 60º

Aquest 06 de setembre de 2017 en Joan Aldavert va ser entrevistat a la Televisió de Badalona, al programa Tres 60º. Van parlar sobretot del seu segon llibre, titulat Hereus del demà. Es tracta d’un recull de relats curts que emfatitza en com es va viure la Guerra Civil a Catalunya, un conjunt d’històries fictícies que beuen de la realitat, concretament de les vides dels més de trenta testimonis amb els quals en Joan Aldavert va parlar al llarg del seu Treball de Recerca, guanyador de la 8ª Mostra de Recerca Jove de Barcelona i finalista del Premi de Recerca Vila de Palamós.

Podeu veure el programa Tres 60º del 06 de setembre en el següent enllaç. En Joan Aldavert apareix cap al final del vídeo.

 

Joan Aldavert amb llibre Hereus del demà a Televisió Badalona

 

Coneixíeu el jove autor Joan Aldavert? I el seu nou llibre Hereus del demà? Una lectura que des d'Alda Talent us recomanem moltíssim! Aprofitem per anunciar-vos que aquest 20 de setembre a les 19:00h farà una presentació a la Biblioteca Horta Can Mariner (Barri d'Horta, Barcelona) i el 26 de setembre a les 19:00h a l'Espai Betúlia (Badalona).

 

Joan Aldavert Hereus del demà Televisió Badalona