Vés al contingut
Switch Language

Presentació d’El psiquiatre de Déu a Sant Boi de Llobregat. Amb la sor Lucía Caram, la Lluïsa Moret, l’Amadeu Alemany i el Xavier Aldavert

Ahir vam presentar la nova novel·la de l’Amadeu Alemany, El psiquiatre de Déu, a Sant Boi de Llobregat, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Encara estem sorpresos per tot el que vam viure... Vam comptar 168 persones, tot i que no tothom va poder entrar perquè la sala era plena. Alguns curiosos es quedaven a fora, enganxats al vidre per així, almenys, veure l’ambient i les rialles dels presents. Malgrat que no hi havia cadires per a tothom, moltes persones es van aglomerar al costat de la porta i van seguir la presentació de peu. Un cop va acabar tot, es va formar una cua llarguíssima perquè desitjaven que l’Amadeu Alemany els signés i dediqués el seu llibre.

 

Presentació El psiquiatre de Déu

 

Vam gaudir molt de la companyia de tots vosaltres! I volem donar especialment les gràcies a la Sor Lucía Caram per haver divertit a tots els presents amb les seves anècdotes i el seu humor tan planer i a l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Lluïsa Moret per haver-nos donat el seu suport i per voler estar a la taula.

 

Presentació El psiquiatre de Déu

 

A les fotografies següents, podreu veure alguns dels assistents i els membres de la taula: la sor Lucía Caram (monja dominica contemplativa, cuinera, escriptora i locutora), la Lluïsa Moret (alcaldessa de Sant Boi de Llobregat), l’Amadeu Alemany (periodista, presentador de ràdio, guionista i escriptor) i el Xavier Aldavert (psicòleg, consultor i un dels fundadors de l’editorial Alda Talent).

 

Presentació El psiquiatre de Déu

Text a l'slider

Presentació del llibre "El psiquiatre de Déu", de l'Amadeu Alemany, a Sant Boi de Llobregat. Amb la presència de sor Lucía Caram i Lluïsa Moret