Vés al contingut
Switch Language

Presentació del llibre Hereus del demà, d’en Joan Aldavert, al Taller d’Escriptura de Cardedeu

Avui en Joan Aldavert ha estat convidat pel Taller d’Escriptura de Cardedeu a presentar el seu segon llibre Hereus del demà, un recull de relats curts basats en anècdotes de diversos avis i àvies que van viure la Guerra Civil Espanyola a Catalunya. En Joan és alumne de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès des de fa anys i per aquest motiu va voler posar en pràctica en aquest llibre un seguit de tècniques literàries, veus narratives i recursos estilístics que aporten gran originalitat a l’obra. Per això cada història inclosa a Hereus del demà és única, amb un narrador singular i un format específic. Un autèntic caramel literari per aquells que els agrada no només la literatura, sinó també aprendre les possibles tècniques a l’hora d’escriure.

El professorat i l’alumnat del Taller d’Escriptura de Cardedeu han analitzat el llibre, fent èmfasi en els diferents gestos de l’autor i en les veus narratives, així com també en les seves opinions més personals sobre la lectura. Després han fet preguntes a en Joan i han llegit petits exercicis que han fet ells mateixos en el taller a partir de la lectura d’alguns fragments d’Hereus del demà.

Sens dubte, ha vingut un públic molt entregat i amb ganes de sentir parlar a un jove escriptor sobre l’escriptura i la Guerra Civil Espanyola.

L’enllaç de sota us redirigirà a Amazon, on també està disponible.