Vés al contingut
Switch Language

Reunió amb l'autor Mario Pla per fer la redacció final i correcció del seu llibre "La esencia que hay en ti"

Ahir, 25 de març de 2017, l’autor novell Mario Pla es va reunir amb en Joan Aldavert (un dels fundadors de l’editorial Alda Talent) per acabar de redactar i corregir el seu primer llibre, que es titularà La esencia que hay en ti. L’objectiu és tenir-lo enllestit de cara a Sant Jordi. Una reunió que va durar 10 hores! A base de cafès i amb molt d’esforç, van organitzar tots els capítols, polir l’estil i retocar trets distintius dels personatges per fer així la lectura més amena i aportar més originalitat a la versió final.

En Mario Pla i en Joan Aldavert reunits

 

En Mario Pla Saavedra (Palamós,1966) és coach personal i d’equips acreditat per ICF (International Coaching Federation), terapeuta floral (Terapia Floral del Dr.Bach), director de lleure, professor de ioga i de tai-xí. És vocal de Coaching a l’Associació Catalana per a la Millora Contínua i la Innovació i president del club de Tai Txí i Kung Fu Empordà.

Ha treballat i col·laborat amb diferents universitats, ajuntaments, hospitals, empreses i associacions durant més de 20 anys, en diversos projectes relacionats amb el creixement personal, la salut, l’educació i l’esport, en els quals ha ajudat a persones de totes les edats i condicions socials.

 

En Joan Aldavert i en Mario Pla reunits