Vés al contingut
Switch Language

Històries confinades

Des de temps immemorials, la literatura ha estat una poderosa eina per deixar palesa i testimoni de la història de les cultures, les societats, els països i els pobles. Tant se val si el gènere que s’ha fet servir ha estat narrativa, assaig, poesia, teatre, còmic o il·lustració. Les escriptores i els escriptors, dibuixants i artistes, d’una manera o altra han explicat les seves veritats, el que han viscut i el que han sentit.

 

La pandèmia del coronavirus ens ha canviat a totes i a tots. Res tornarà a ser igual. Els dies de confinament obligatori han esdevingut un capítol sencer en les pàgines de la història de la humanitat. És per això que l’editorial Alda Talent va demanar a escriptores i escriptors, il·lustradores i il·lustradors santboianes i santboians, que precisament en aquest aïllament i soledat, que prou coneixen com a instrument professional, escrivissin i dibuixessin per compartir les seves sensacions, percepcions, pors i esperances de tot plegat.

 

Aquest llibre en forma de relats, poesia i dibuixos és, per tant, un homenatge coral a les dones i homes d’aquest país, als qui ho van patir més, als qui ho van combatre per tenir cura dels altres, als qui ens van deixar, i també a la gent de les arts i de la cultura, que un cop més també es van endur la seva fuetejada.

 

Aquí hi ha una part important dels malsons d’aquestes autores i autors, que a poc a poc es van quedant enrere. Són les seves veritats; les seves i, segurament, les de totes i tots.

 

Tal i com va deixar anar un geni, hi ha malalties que ens han de servir per guarir-nos d’altres coses.

 

PODEU LLEGIR EL LLIBRE DE FORMA GRATUÏTA A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ:

https://play.google.com/store/books/details/Joan_Aldavert_Hist%C3%B2ries_confinades?id=APfvDwAAQBAJ