Vés al contingut
Switch Language

Reflexos del passat

Portada del llibre "Reflexos del passat"

Autor

ISBN

978-8494691966

Idioma

Català

Comprar a amazon:

Comprar a Google Play Libros:

El jove escriptor Joan Aldavert, alumne de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i estudiant d’Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona, va escriure Reflexos del passat, el seu primer llibre, quan només tenia 16 anys.

Joan Aldavert, a Reflexos del passat, ens proposa reviure diferents moments de la història moderna. Amb uns protagonistes anònims i ficticis, però que podrien haver sigut reals, l’autor descriu escenaris tan desoladors com la mateixa guerra. Els noms sobre el paper adquireixen una dimensió i un relleu que els fan més propers, més humans, i juga amb un estil que combina una descripció minuciosa i una acció trepidant que enganxen el lector des de la primera pàgina.

Reflexos del passat no només és una recopilació de relats curts, sinó que encarna la veu d’aquells que no es van poder manifestar en el seu moment.

La joventut i el talent de l'autor han cridat l'atenció d'alguns instituts de secundària, que han escollit aquest llibre com a lectura obligatòria pels seus alumnes.

 

«Un bon narrador, detallista i concís, que es compromet amb el futur social»

Gabriel Martínez, escriptor i doctor en periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona

 

«Uns relats d’estats anímics: un fragment de la vida de cada protagonista. Un instant, una experiència, una emoció: un desafiament pels lectors del nostre temps»

Mar Tomás, escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès