Vés al contingut
Switch Language

Entrevista a en Joan Aldavert a Ràdio 4 en motiu del seu llibre “Barça ou barzakh”

Aquest matí han entrevistat en Joan Aldavert a Ràdio 4, al programa Món possible, pel seu llibre Barça ou barzakh. Vivències en un centre d’acollida per a Menors Estrangers No Acompanyats (MENA). Entrevistes sobre la immigració. Ha aprofitat per parlar també del centre per a menors estrangers que es vol obrir a Rubí i de la reacció dels veïns, ja que els nois que han de traslladar-s'hi són precisament els que cuidava com a educador social quan hi treballava. La locutora de l'entrevista ha estat l'Olga Rodríguez. Hi han intervingut també un exMENA del Marroc, l'Ester Cabanes (Directora de DGAIA) i l'Albert Canals (mentor de Canet).

En Joan ja havia estat a Ràdio 4 ara fa quatre anys. Va ser la primera ràdio a la qual va anar i, avui, l’ha pogut tornar a trepitjar. El primer cop que hi va ser havia acompanyat un dels directors de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès al programa Wonderland, ja que en Joan havia format part del jurat d'un concurs literari. La presentadora li havia dit que ell no parlaria, però després va començar a fer-li preguntes en directe. Va haver d’improvisar... Des d’aleshores, han entrevistat en Joan a diverses ràdios i a d’altres mitjans de comunicació, com per exemple televisions, diaris i revistes. En certa manera, aquell dia va ser com un assaig.

Podeu escoltar l’entrevista completa a l’enllaç.

https://soundcloud.com/joan-aldavert/entrevista-a-en-joan?fbclid=IwAR3NXRZLSeDvzNZ_MztPc6YxvN6zjHfd0GxfH6KCF0Q-g-nDMFYtt2z8HEo

Joan Aldavert Ràdio 4 Barça ou barzakh