Vés al contingut
Switch Language

L’Ajuntament de Sant Just Desvern fa una comanda de diversos exemplars de “Barça ou barzakh”

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha decidit fer una comanda de diversos exemplars del llibre d’en Joan Aldavert Barça ou barzakh. Vivències en un centre d’acollida per a Menors Estrangers No Acompanyats (MENA). Entrevistes sobre la immigració.

Aquest llibre consta de dues parts ben diferenciades: la primera, una mena de diari o de crònica en la qual en Joan explica la seva experiència laboral i la relació amb els menors estrangers no acompanyats; la segona, un recull de quinze entrevistes que va fer a diverses persones i entitats relacionades amb la immigració.

En Joan va entrevistar diversos governs, com ara la Generalitat de Catalunya, el Gobierno de España i l’Alcaldia de Barcelona. El llibre també consta d’un escrit de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, ja que el centre on treballava es va traslladar a aquella població. Per aquest motiu i per promoure polítiques a favor de l’acollida de persones refugiades, l’Ajuntament de Sant Just Desvern ha volgut comprar-ne uns quants exemplars, que probablement regalaran en actes públics o a persones relacionades amb el tema de la immigració.