Vés al contingut
Switch Language

Una persona paga 100€ per un exemplar de “A l’octubre tornarà la primavera”: la seva donació serà destinada a l’Associació Catalana pels Drets Civils

Una persona, de manera anònima i simbòlica, ha pagat 100€ per un exemplar del darrer llibre de l'Amadeu Alemany A l'octubre tornarà la primavera. Des de l’editorial Alda Talent, volem ajudar als familiars dels polítics catalans empresonats. Per això part dels beneficis d’aquest llibre va destinada a l’Associació Catalana pels Drets Civils. Aquesta persona anònima que ha volgut fer una contribució tan generosa facilitarà que els familiars dels presos puguin sostenir millor la situació que estan vivint.

A l'octubre tornarà la primavera és una novel·la breu d'acció trepidant, en la qual l'Amadeu Alemany fa un repàs molt personal de les seves experiències durant el procés per a la independència de Catalunya. L'autor ens situa en un futur pròxim, on una colla d'activistes ha decidit alliberar els presos i les preses polítics pel seu compte. Una història que esdevé un exercici constant d'analitzar el passat, el present actual i el que encara ha d'arribar. El complot i l'operació secreta que tramen els protagonistes es fonamenta en la màgia i la prestidigitació. Per aquest motiu, contacten amb el millor mag del món i alguns personatges del tot misteriosos. Una trama plena de riscos, sorpreses i decepcions. Però, sobretot, amb molta màgia i compromís. Se'n sortiran?

Els presos polítics ja se l’han llegit des de la presó i els ha agradat molt. Esperem que el llibre serveixi per animar-los en les seves hores més fosques.

Moltes gràcies a tothom pel vostre suport i agraïm de tot cor la difusió que en feu!