Vés al contingut
Switch Language

Sant Jordi de 2019: l’Amadeu Alemany signant llibres a la parada de l’ANC a Plaça Catalunya

Aquest Sant Jordi de 2019 ha tornat a ser força mogut. L’Amadeu Alemany ha estat signant i dedicant exemplars del seu llibre A l’octubre tornarà la primavera a la parada de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a Plaça Catalunya. Estava just al costat d’en Jordi Borràs, un conegut periodista fotogràfic. L’Amadeu ha estat també a diferents parades de Sant Boi de Llobregat.

 

A l'octubre tornarà la primavera Jordi Borràs
L'Amadeu Alemany amb en Jordi Borràs a la parada de l'ANC de Plaça Catalunya

 

D’altra banda, en Joan Aldavert també ha estat fent promoció del seu darrer llibre Barça ou barzakh. Vivències en un centre d’acollida per a Menors Estrangers No Acompanyats (MENA). Entrevistes sobre la immigració. Durant el cap de setmana ha estat signant exemplars a Palamós, a la Llibreria Papereria Can Romero i a la Llibreria Gavina. Pel dia de Sant Jordi ho ha fet a Barcelona, a les llibreries Santos Ochos, La font de mimir, Sagitari Llibres, Llibreria Papereria Eivissa i a una parada del Passeig Sant Joan.

 

En Joan Aldavert a la llibreria La font de mimir (Nou Barris)
En Joan Aldavert a la llibreria La font de mimir (Nou Barris)

 

En Mario Pla també s’ha mogut per Palamós amb el seu llibre La esencia que hay en ti i en Xavier Aldavert i en Jaume Aldavert per Barcelona amb el seu llibre 5S para la mejora continua.

 

Amadeu Alemany A l'octubre tornarà la primavera