Vés al contingut
Switch Language

Sant Jordi de 2018: en Joan Aldavert signant llibres a la parada de l’ANC a Plaça Catalunya

Aquest Sant Jordi de 2018 ha sigut molt mogut per a tots els nostres autors. En Joan Aldavert ha estat signant llibres durant tot el cap de setmana a Palamós, a la llibreria Can Romero. I pel dia de Sant Jordi, ho ha fet a Barcelona. De 16:00 a 18:00h ha estat a la parada de l’avinguda Mistral, que fa cantonada amb el carrer Calabria; a les 18:00h a la llibreria Sagitari Llibres (al barri d’Horta) i a les 19:00h a la Papereria-Llibreria Eivissa (també a Horta). Els seus llibres estaven també a les parades de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Plaça Lluís Companys (a l’Hospitalet) i de Plaça Catalunya (Barcelona), que feia cantonada amb la Rambla, on en Joan hi ha signat llibres des de les 17:00h. Ho ha fet al costat dels autors més venuts d’aquest Sant Jordi. Com es pot veure a les fotografies, compartia taula amb gent de renom com ara l’Àngels Martínez Castells i tants altres. Els llibres que més han cridat l’atenció han sigut Amb ulls de nen (II). Entrevistes a la darrera generació que va viure la Guerra Civil a Catalunya i Hereus del demà, ja que tracten uns esdeveniments històrics encara molt vigents en la nostra societat. Tots dos llibres lluiten per mantenir viva la memòria històrica i el record d’una generació que s’apaga, la dels avis i àvies que van viure una guerra a Catalunya. També han convidat en Joan al matí a l’institut de secundària de Sant Just Desvern, on ha participat en una tertúlia amb els alumes d’ESO i Batxillerat. La majoria havia llegit i treballat el seu llibre Hereus del demà i per això li han fet preguntes.

Joan Aldavert Hereus del demà Amb ulls de nen ANC

Ha sigut un plaer poder donar-nos a conèixer com a editorial davant d’un munt de persones que recorria els carrers. Els nostres autors han despertat la curiositat de molts lectors, la gent s’aturava a fullejar els nostres llibres i els sorprenia les temàtiques i les cobertes. En el cas del Joan, també quedaven meravellats per la seva joventut.

Joan Aldavert Hereus del demà Amb ulls de nen

L’Amadeu Alemany i la Carme Raichs també han estat signant exemplars d’El psiquiatre de Déu, El poble dels bojos i amor@.tres a Sant Boi de Llobregat i després a Barcelona, a la parada que teníem a l’avinguda Mistral. Els han acompanyat d’altres autors de la nostra editorial, com ara en Chema Aster, amb la seva Antología Asteroidal, i en Xavier Aldavert i en Jaume Aldavert, amb el seu llibre 5S para la mejora continua. D’altra banda, en Mario Pla s’ha mogut per les llibreries de Palamós, lloc on resideix. Allà La esencia que hay en ti triomfa cada any.

Amadeu Alemany Carme Raichs

Moltes gràcies a tots pel vostre suport i esperem publicar aviat més llibres. Veure que allò que fem és ben rebut i que suscita ganes de llegir-ne més, ens impulsa a seguir endavant.

Joan Aldavert