Pasar al contenido principal
Switch Language

El psiquiatre de Déu

Portada del llibre "El psiquiatre de Déu"

Autor

ISBN

978-84-946919-7-3

Idioma

Català

Comprar a amazon:

Comprar a Google Play Libros:

L’Anton Colomer és un nen de vuit anys que conviu amb un secret difícil d’amagar, que el fa excepcional i, al mateix temps, atrau la interessada mirada de gent poc desitjable. Ell pot parlar amb Déu, un privilegi que, per desgràcia, desencadena greus conseqüències. Uns religiosos excèntrics són conscients que el marrec sap més del que li pertoca i en volen treure profit, utilitzar-lo per obtenir unes respostes molt preuades. L’Anton haurà d’emprendre l’agosarat camí de la rebel·lia per lluitar en solitari contra un enemic tan poderós que ha aconseguit convertir-se en la seva ombra.

Mentrestant, coneixem també en Francis Cohen, un reconegut psiquiatre que viu a Barcelona buscant l’anonimat i la tranquil·litat. Però aquesta sembla ser una fita inassolible, ja que aviat és pressionat perquè faci quelcom que no vol i s’adona que l’espien. Algú el controla, un misteriós i inesgotable perseguidor que posa paranys que en Francis haurà de superar si vol descobrir què hi ha al darrere de tot plegat.

Amb El psiquiatre de Déu, l’Amadeu Alemany ens convida a endinsar-nos en l’enrevessada trama d’una novel·la que dóna veu a un narrador molt peculiar, desconeixedor de la seva pròpia identitat i que es veu obligat a conviure amb els protagonistes per esbrinar qui és. El psiquiatre de Déu està carregada d’emocions i disposa d’un traç narratiu proper que atrapa el lector fins el final, explora llocs i personatges a través d’unes descripcions acurades que permeten despullar el factor més humà, amb les seves llums i ombres.