Pasar al contenido principal
Switch Language

Barça ou barzakh. Vivències en un centre d'acollida per a Menors Estrangers No Acompanyats (MENA). Entrevistes sobre la immigració

Portada del llibre "Barça ou barzakh"

Autor

ISBN

978-84-949976-2-4

Idioma

Català

Comprar a amazon:

Comprar a Google Play Libros:

Joan Aldavert, un jove escriptor de vint anys, és contractat en un centre d'acollida per a menors subsaharians, on fa d'educador en torns de nit d'entre 10 i 11 hores, en una situació d'urgència i en un moment en el qual el país sencer està sent sobrepassat per l'arribada constant de Menors Estrangers No Acompanyats (MENA).

L'autor, a Barça ou barzakh, narra la seva experiència a la feina, els obstacles als quals han de fer front per atendre aquests nouvinguts. Una història que emfatitza en el contacte entre cultures, en la convivència entre individus que provenen de famílies molt diferents.

 

Uns mesos després, en Joan Aldavert parla amb tota una sèrie de persones relacionades amb la immigració per tal de tenir diversos punts de vista sobre un mateix tema. En aquest llibre s'inclouen entrevistes a immigrants, a ONGs i associacions, al Govern Espanyol, al Govern de la Generalitat de Catalunya, a Alcaldia de Barcelona, a Fiscalia de Menors, a Mossos d'Esquadra, a Top Manta, a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, etc.